Sábado, 25/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fiku !!

Fiku !!

Fiku !!

Fiku siq e dijmë është përplot me fara të zgjatura dhe është një fryt i cili ndihmon rritjen e numrit të spermatozoideve dhe levizmshmërine e spermatozoideve tek mashkulli. Eshtë një ushqim që ndihmon riprodhimin te mashkulli.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

(Visited 107 times, 1 visits today)