Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fiku dhe ulliri (Fiku për burrat ,ullirri për gratë) ?

Fiku dhe ulliri (Fiku për burrat ,ullirri për gratë) ?

Fiku.. Është pemë e mbushur plotë e përplotë me fara, dhe se përdorimi i tij është i dobishëm për burrat, pasi rrit numrin e spermatozoidëve si dhe pakëson gjasat e sterilitetit.

Ulliri është i dobishëm për shëndetin dhe punën e vezoreve të gruas… I lartësuar qoftë Allahu.

Allahu është betuar në këto dy fruta, dhe pas betimit vazhdon me fjalët e Tij:

1.Pasha fikun dhe ullirin,
2.Edhe Turi Sinanë,
3.Edhe këtë vend të siguruar!
4.Ne e kemi krijuar njeriun në formën më të bukur,
5.Pastaj e shtyjmë në fund të fundit,
6.Përveç atyre të cilët besojnë dhe bëjnë vepra të mira. Ata i pret shpërblim i vazhdueshëm.
7.E çka po të shtyn pra të përgënjeshtrosh botën tjetër?
8.A nuk është All-llahu më i drejti gjykatës?!

(Visited 133 times, 1 visits today)
Top