Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Festo Ëmbël, Festo me Libër!

Festo Ëmbël, Festo me Libër!

Festo Ëmbël, Festo me Libër!

Neser pos festimeve të ndryshme qe do ndodhin në Kosovën tonë, ne do festojmë më së ëmbli! Do festojmë duke promovu Libër dhe jo çfardo libri dhe as jo nga çfardo autori! Por do promovojmë Librin: QYTETE DHE QYTETERIME, Prof.Dr.Ahmet Davutoğllu.
Fjalë rasti do mbajnë:
1-Autori Prof.Davutoğllu
2-ZvKryeministri Dr.Enver Hoxhaj
3-Drejtori i Institutit Albanologjik Dr.Hysen Matoshi
4-Kryeredaktori i Logos-a Husamedin Abazi
URIME 10 VJETORI I PAVARËSISË

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top