Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Femra martohet per 4 gjëra

Femra martohet per 4 gjëra

I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, thotë: “Martohet femra për katër gjëra: për pasurinë e saj, nderin e saj, bukurinë dhe fenë e saj. Zgjidhni atë që është fetare, që të keni begati”.

Martesa i bën mirë shëndetit, duke rritur mundësitë për mbijetesë tek personat që vuajnë nga probleme që rrezikojnë zemrën, të tilla si kolesteroli i lartë.

Nëse dikë nga ju e shqetëson dëshira e madhe për marrëdhënie, le të martohet sepse martesa i mbron sytë nga harami si dhe vendet e turpshme.” Ky është hadith autentik, ndërsa e transmeton Buhariu.

(Visited 746 times, 1 visits today)