Domingo, 16/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FEMRA (GRUAJA)FEMRA (GRUAJA)

FEMRA (GRUAJA)
Cilado qofte ajo grua, Islami ka urdheruar per respektin e saj, per perkujdesjen e saj dhe ruajtjen e ndjenjave te saj.
Muhamedi sal lAllahu alejhi ue selem ka thene: “Ju keshilloj qe te perkujdeseni mire per grate.” (Mutefekun alejhi)
Ai, sal lAllahu alejhi ue selem, gjithashtu ka thene: “O Zoti im! Me te vertet une ngushtohem per te drejtat e dy te dobteve: jetimit dhe gruas.”
(Transmeton. Nisaiu dhe Iben Maxhe. Shejh Albani e ka konsideruar te mire.)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Top