Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fëmijët janë pesë lloje !?

Fëmijët janë pesë lloje !?

Fëmijët janë pesë lloje:
1. Disa fëmijë (i drejtoftë Allahu!) nuk i zbatojnë urdhrat e prindërve të tyre. Ata janë të pabindur dhe gjynahqarë.
2. Disa të tjerë zbatojnë atë që i urdhërojnë prindërit e tyre mirëpo jo me qejf. Të tillët nuk shpërblehen për këtë.
3. Disa të tjerë e zbatojnë atë që i urdhërojnë prindërit mirëpo këtë ua përmendin atyre dhe të tjerëve, i fyejnë dhe ngrenë zërin kundrejt tyre. Të tillët qortohen.sling_baby_doritos_sb_2012
4. Disa të tjerë i zbatojnë urdhrat e prindërve të tyre dhe këtë e bëjnë me qejf. Të tillët do të shpërblehen, dhe janë të paktë.
5. Disa të tjerë zbatojnë atë që donë prindërit e tyre, para se të urdhërohen nga ata. Të tillët janë respektues të tyre dhe janë të suksesshmit. Të tillët janë të rrallë.
Allahu na bëftë nga respektuesit e prindërve dhe nga të suksesshmit!


Dr. Abdurrezak El Abad El Bedr.

(Visited 212 times, 1 visits today)
Top