Sexta-feira, 25/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fazat e Hënës dhe Hixhamja!

Fazat e Hënës dhe Hixhamja!

Fazat e Hënës dhe Hixhamja!

“Eshtë vërtetuar se ndërrimi i fazave të hënës shkakton turbullira dhe crregullime në organizmin e njeriut. Në SHBA sipas disa statistikave të cilat janë bërë kan vërejtur se gjatë kësaj kohe pra kur është hëna e plotë ndodhin më shumë vrasje, vëtvrasje, vjedhej, përdhunime andaj vërehet një shtesë e dukëshme e krimeve të cilat ndodhin në këto ditë, jo vetëm tek njeriu por ky crregullim ndodh edhe tek kafshet, gjatë kësaj perjudhe kohore kafshët janë më agresive ,numri i Lakuriqeve natën është me i madh dhe janë më agresiv, ulurimat e qenve dhe ujqëve shtohen më shumë…”
Duke pas parasysh qé njeriu përbehet 70-75% nga uji andaj edhe ndodh ky crregullim sepse bëhët ngritja e lëngjëve trupore,udhetimi I tyre drejt pjese torakale (orjentim ky i cili shkakton turbullira ne organizem), ky udhetim fillon kur është hëna e plotë e cila ndodh cdo muaj, pra nga dita 13,14 dhe përfndon në diten e 15 pasi këto lengje trupore të grumbullohen në pjesën torakale ato tani më janë të gatëshme për tu hudhur jashtë organizmit andaj pas ditëve të bardha fillojn ditet e hixhames për këtë ka thënë Pejgamberi alejhi we selam “kush e bënë hixhame diten e 17, 19 dhe 21 do të shërohet nga cdo semundje” e nese bëhët hixhamja në këto ditë vërtet kemi bërë një detiksifikim te madh të organizmit I cili nuk arrihet asnjëher siq arrihet në këto ditë!”

الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَلَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ فَقَدَّرَهُ تَقْدِيرًا

Ai është që vetëm Atij i takon sundimi i qiejve dhe i tokës, Ai nuk ka as fëmijë e as nuk ka shok në sundimin e Tij. Ai krijoi çdo gjë, duke e përsosur në mënyrë të qartë e të matur.
furkan 2

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi(Certifikaur për hixhame)

 

(Visited 318 times, 1 visits today)
Top