Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fasulja dhe dobitë kuruese

Fasulja dhe dobitë kuruese

 

Fasulja dhe dobitë kuruese 

Fasulja

Zbutes, pastrues i gjakut, nxites i urinimit, pakesues i sheqerit ne gjak, stimulues, gjallerues.

Perdoret per urinimin e pavullnetshem, arteriosklerozen, djegiet, rimarrjen e vetes pas semundjes, diabetin, melçine, insektet, kafshimin e kafsheve, reumatizmen, urene e gjakut.

(Visited 393 times, 1 visits today)
Tags: