Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FasuletFasulet
Fasulet !!

Fasulet kanë formën e veshkave dhe në fakt edhe ndohmojnë funksionin e tyre. Fasulet janë një ushqim i preferuar për sistemin urinar.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

 
(Visited 26 times, 1 visits today)
Top