Segunda-feira, 11/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Fara E Mbretit

Fara E Mbretit
Fara E Mbretit
Vetitë shëruese:
Kundër gëlbazës.
Forcon shikimin.
– Pastron zorrët dhe stomakun.
– Rrit aftësinë për seks.
– Pastron gjakun.
– Kundër magjisë.– Kundër syrit të keq.– Kundër shkeljes së xhindit.
– Kundër depresionit.
– Kundër stresit.
– Kundër mërzitisë.
– Kundër lodhjes.
– Kundër gjëndjes së keqe mendore.
PËRDORIMI:
Merr një kokërr farë mbreti, i hjek levorën që ka fara dhe bërthama që mbetet shtypet mirë dhe pasi të shtypet hidhet në një gotë 100ml Qumshtë dhe pihet, kjo mënyrë përdoret çdo 3 ditë njëherë pasi efekti i saj arrihet dhe vrehet me jashtëqitje të shpeshtë brenda 24oreve, personat që kanë anemi duhet pasur më shumë kujdes.
Me shume se 7 copa mbrenda 21 dite nuk guxon te pihen.
Nderpritet per nje kohe te gjate minimumi 3 muaj.

 

@include "";