Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fara e Mbreterve – Vetitë shëruese:

Fara e Mbreterve – Vetitë shëruese:

Fara e Mbreterve

Vetitë shëruese:

– Kundër gëlbazës.

– Forcon shikimin.

– Pastron zorrët dhe stomakun.

– Rrit aftësinë për seks.

– Pastron gjakun.

– Kundër magjisë.

– Kundër syrit të keq.

– Kundër shkeljes së xhindit.

– Kundër depresionit.

– Kundër stresit.

– Kundër mërzitisë.

– Kundër lodhjes.

– Kundër gjëndjes së keqe mendore.

(Visited 355 times, 2 visits today)
Top