Sexta-feira, 24/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Falu…edhe pse…

Falu…edhe pse…

Falu…edhe pse mëkatet të kanë mbuluar…
Falu…edhe pse pija e droga të kanë shkatërruar…e
Falu…edhe pse ke vrarë e masakruar…
Falu…edhe pse ke vjedhur e dhunuar…
Falu…edhe pse dikur ke mohuar…
Falu…edhe pse për pak nga imani je larguar…
Falu…edhe pse çdo gjë të është rënduar…
Falu…edhe pse djalli çdo të keqe të ka hijeshuar…
Falu…edhe pse për këtë farefisi të kanë përulur e nënçmuar…
Falu…se më lartë se ta do jesh para Allahut të Lartësuar…
Falu…edhe pse të kanë fyer apo lënduar…
Falu…edhe pse ndihesh i vetmuar…ti prapë…
Falu…se Allahu pendimin ka për ta pranuar…
Falu…se në krah do kesh gjithmonë…Allahun e Madhëuar…
Falu… edhe nëse ke pas një jetë të helmuar,
Falu… se ato janë sprova që Allahu të ka sprovuar,
Falu… dhe pendohu e kërko mëshirë,
Falu… se ket e deshiron Allahu nga robi i Vet i mirë,
Falu… se namazi është shpëtimi yt,
Falu… edhe nese ke pas gjynahe deri në fyt,
Falu….Se namazi te pastron,
Falu… se nga zjarri i Xhehnnemit ai te shpëton…!

(Visited 50 times, 1 visits today)
Top