Domingo, 20/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Falja e namazit 5 herë në ditë do të thotë

Falja e namazit 5 herë në ditë do të thotë

Falja e namazit 5 herë në ditë do të thotë ti japësh Allahut 25 minuta nga një ditë që i ka 24 orë.Këto 25 minuta janë më të shkurta se një emision televiziv që mund ta shikosh,kjo kohë është më e shkurtë se sa koha që ti do të përgaditesh për të shkuar diku,është më e shkurtë se sa koha që ti shkon në shoping dhe kthehesh.Pasi që mundësh ti bësh gjitha këto dhe tua japësh kohën këtyre gjërave pse atëherë nuk po ja jep kohën e duhur Krijuesit tënd?Një ditë i ka 24 orë,edhe ende për ne është vështirë për ti harxhuar 25 minuta për Atë që na ka dhuruar jetën?

(Visited 51 times, 1 visits today)
Top