Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FALËNDERIMET E MIA TË PËRZEMËRTA

FALËNDERIMET E MIA TË PËRZEMËRTA

1614348_1602763039993628_809806101372487864_o

 

Falënderime për atë që më urreu dhe më mësoi kuptimin e dashurisë.

 

Falënderime për atë që më tradhtoi dhe më mësoi kuptimin e besnikërisë.

 

Falënderime për atë që më bëri të qaj dhe më mësoi kuptimin e dhembjes.

 

Falënderime për atë që më gënjeu dhe më mësoi kuptimin e sinqeritetit.

 

Falënderime për atë që tallej me ambiciet e mia dhe më mësoi kuptimin e sfidës dhe vullnetit.

 

Falënderime për atë që qëndroi me mua dhe pastaj më tradhtoi dhe më mësoi kuptimin e thyerjes shpirtërore.

 

Falënderime edhe atë një mijë falënderime për atë që më nënçmoi dhe për atë që më shkatërroi dhe për atë që më rrëzoi dhe më mësoi kuptimin e fisnikërisë dhe krenarisë!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 30 times, 1 visits today)
Top