Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fakti që je lënduar ndonjëherë, nuk domethënë që s’duhesh të duash askënd!

Fakti që je lënduar ndonjëherë, nuk domethënë që s’duhesh të duash askënd!

– Fakti që je lënduar ndonjëherë, nuk domethënë që s’duhesh të duash askënd!
– Fakti që të ka zhgënjyer dikush nuk domethënë që s’duhesh t’i besosh askujt!
– Fakti që të është thyer zemra njëherë, nuk domethënë që çdokush do t’a bëjë këtë!
– Fakti që dikush është larguar nga shkaqe personale nuk domethënë se çdoherë janë këto shkaqe të pranishme! Mos harro: jo të gjithë janë të njejtë.
– Dhe jo të gjithë kanë qëllim të keq për ty!
-Thjesht shiko vlerëso dhe mos u nxito!
-Mësohu të jesh i qetë dhe i durueshëm, këto dy cilësi i do Allahu dhe i do i Dërguari i Tij, Muhammedi a.s…!!

(Visited 419 times, 1 visits today)