Domingo, 7/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Është koha ti kthehemi vlerave natyrore …

Është koha ti kthehemi vlerave natyrore …

Është koha ti kthehemi vlerave natyrore

– Fitoterapia është po aq e vjetër sa vetë jeta, “qeniet e para njerëzore kanë jetuar në harmoni me natyrën duke qëndruar të shëndeteshëm, dhe kjo është harmonia që natyra synon të rivendosë për ne.”

“Naturopatia është një sistem i mjekësisë tradicionale në të cilën me anë të Fitoterapisë dhe me metoda të ndryshme natyrore administrohet për të promovuar shëndetin dhe për të arritur shërimin, duke e stimuluar forcën vitale të trupit”.

“Ai që në shpirtin e tij mbart etjen për të përshkruar gjatë jetës gjithë horizontin e vlerave, ka të nevojshme vetëm një gjë: shëndetin e mirë që vazhdimisht fitohet dhe duhet fituar”.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Top