Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A është haram mbajtja e dietës në Islam?

A është haram mbajtja e dietës në Islam?

dieta ne islam

A është haram mbajtja e dietës në Islam?
Përgjigje:

Jo, nuk është haram mbajtja e dietës, përveç nëse shkakton çrregullime dhe destabilizim të shëndetit tek personi që mban dietë. Për të mos ardhur deri te ndonjë sëmundje e padëshiruar si rezultat i dietës, duhet përcjellë dietat që përshkruhen nga njerëz kompetentë dhe të tillat dieta lejohen.

Allahu e di më së miri!

Hoxhë Muhamed Dërmaku

(Visited 153 times, 1 visits today)
Tags:
Top