Terça-feira, 14/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A është e vërtetë që uji zemzem mund të përdoret për shërim?

A është e vërtetë që uji zemzem mund të përdoret për shërim?

uji zem zem

Uji zem zem uj i bekuar

I Derguari i Allahut alejhi selam ,ka thene:Uji i Zemzemit eshet i dobishem per çfare do qe pihet.(Sahih Iben Maxhe,nr.2484)

Dhe ka thene:”Ai eshte uje i bekuar,ushqim per te uriturit dhe (sherim per te semurit).(Muslim,vell.2.fq1922dhe Hejthemiu ne “Mexheul Zevaid”vell.3 fq 268.)

SHKEPUTUR NGA LIBRI HISTORITË E PROFETËVE.

 

(Visited 216 times, 1 visits today)
Tags:
Top