Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në Xhami

Erdogan: Biçikletë falas për çdo fëmijë që fal namazin e sabahut në Xhami

“Duke filluar nga sot dhe për 40 ditë, do të jepet nga një biçikletë falas për çdo fëmijë turk dhe joturk që fal namazin e sabahut në xhaminë e Sulltanit Javuz Selim në Stamboll”

OMERI r.a ka thënë në atë Xhami që nuk ka fëmijë ajo është duke vdekur…

(Visited 58 times, 1 visits today)