Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Erdhi një njeri tek një njeri i urtë e tha: “Më këshillo diçka!

Erdhi një njeri tek një njeri i urtë e tha: “Më këshillo diçka!

Këshillat e njeriut të urtë
Erdhi një njeri tek një njeri i urtë e tha: “Më këshillo diçka!” Ndërsa njeriu i urtë i tha:
– Mos e harro Zotin tënd;
– mos i harro njerëzit tjerë; dhe
mos e harro veten;
– E ke harruar Zotin tënd nëse e adhuron dikë tjetër në vend të Tij.
– I ke harruar njerëzit tjerë, nëse i nënçmon para njerëzve tjerë
– Ndërsa e ke harruar veten nëse nuk ke kujdes për atë që të është urdhëruar

(Visited 318 times, 1 visits today)