Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Engjujt ,njeriu dhe kafshet a e ke ditur ?

Engjujt ,njeriu dhe kafshet a e ke ditur ?

Engjujt janë krijesa me mendje pa epsh.
Kafshët kanë epsh, nuk kanë mendje.
Njeriu ka edhe mendje edhe epsh.
Ai njeri, tek i cili udhëheq mendja ngritet kah bota engjullore. Ndërsa, ai të cilin e udhëheq epshi, bie në nivelin e kafshës.

Hoxhë Ekrem Avdiu

(Visited 521 times, 1 visits today)
Top