Quarta-feira’, 5/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË LUMTUR

ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË LUMTUR

 

 

ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË LUMTUR
Endërrimi i njeriut të vdekur që është i lumtur, në kushte të mira, me rroba të bardha ose të gjelbra, duke u mahitur ose duke folur fjalë të mira – do të thotë se i vdekuri jeton në qetësi dhe është në gjendje të mirë.
Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë.
Nëse njeriu sheh në ëndërr njeri të vdekur, të cilit i shkon pas, e shtrëngon, e përqafon ose e mbyt atë – do të thotë se ai do të ketë pleqëri të mire.

Komentimi i ëndrrave
Ibn Sirin

(Visited 88 times, 1 visits today)
Top