Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndërrat dhe lajmërimi që je sulmuar nga magjia

Ëndrrat

Ardhja e magjisë shpeshherë njoftohet në ëndërr: personi kafshohet nga një kafshë, lëndohet nga dikush apo bie pafundësisht. Ai gjithashtu mund të shohë gjarpërinjtë, njerëz të vdekur apo varreza. Ai gjithashtu mund të shohë personin që e dëmton atë, dhe besoni në përvojën time, kjo gjithmonë është dëshmuar të jetë e vërtetë.

(Visited 835 times, 1 visits today)
Top