Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRET

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRET

11174338_1581620125441253_651241966117326365_o

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRET

 

Përkujdesemi tepër për emërtimet tona në dynja;

 

Profesor;

 

Mjek;

 

Farmacist;

 

Inxhinier;

 

Drejtor;

 

Mësues..

 

Mirëpo.. vallë çfarë përgatitëm për emërtimet tona në ahiret!!

 

Agjërues,

 

Që falin namaz nate,

 

E përmendin Allahun,

 

Që kërkojnë falje!!

 

Pyetje që meritojnë meditim?!

 

Shpeshtoni meditimin e fjalëve të Allahut: “Ah, sikur të kisha bërë diçka të mirë për jetën time!”. Fexhër 24, që ta kuptoni se jeta e realët nuk është ajo e tanishmja!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU