Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për të parë nëse veza është e freskët ose jo

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për të parë nëse veza është e freskët ose jo

17618_909477005790929_711227851157164734_n

Ekziston një mënyrë e thjeshtë për të parë nëse veza është e freskët ose jo. Për këtë është e nevojshme që ju të keni një enë transparente mbusheni me ujë atë dhe brenda saj vendosni vezën.

Disa nga karakteristikat që ju duhet të dimë rreth këtij fakti janë;

Nëse veza qëndron poshtë në fund të tasit dhe paralelisht me të, është vezë e tre ditëve të fundit.

Nëse qëndron në fund, por në kënd, është afërsisht 7-8 ditore.

Nëse formon një kënd më shumë se 60? dhe fillon të ngrihet lart, është më shumë se dy javësh.

Nëse ngjitet lart, atëherë ka të paktën një muaj, kështu që nuk duhet ta hani.

Ky është një ndryshim që ju bën të kuptoni se çfarë është ose jo e shëndetshme.

Vezët e freskëta kanë në brendësi një xhep me ajër. Samë shumë ditë të kalojnë, aq më shumë zmadhohet xhepi i ajrit në brendësi dhe aq më

shumë ngushtohen e bardha dhe e verdha e vezës. Kjo e bën atë më të lehtë çdo ditë që kalon.

(Visited 169 times, 1 visits today)