Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ekuacioni i lumturisë së vërtetë

Ekuacioni i lumturisë së vërtetë

Ekuacioni i lumturisë së vërtetë
1. Do shëndet? = Agjëro!
2. Do ndriçim në fytyrë? = Fal namaz nate!
3. Do relaks? = Lexo Kuran!
4. Do lumturinë? = Fali namazet në kohët e tyre!
5. Do largimin e shqetësimeve? = Lutu!
6. Do largimin e vështirësive? = Thuaj: Nuk ka ndryshim të gjendjeve dhe forcë përveç Allahut!

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top