Quarta-feira’, 8/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Eksperiment social në Itali me Kuranin Famëlartë! (video)

Eksperiment social në Itali me Kuranin Famëlartë! (video)

Itali, eksperiment social duke i vendosur qytetarëve të dëgjojnë versete nga Kurani Famëlartë pa e ditur ata se çfarë po dëgjojnë. Reagimi i tyre!
Allahu thotë në Kur’an: “Sikur këtë Kuran t’ia shpallnim ndonjë mali, ti do ta shihje atë (mal) të përulur dhe të copëtuar nga frika e Allahut. Shembuj të tillë Ne ua japim njerëzve, që ata të meditojnë.” [Hashr 21].

Eksperiment social në Itali me Kuranin Famëlartë!

Itali, eksperiment social duke i vendosur qytetarëve të dëgjojnë versete nga Kurani Famëlartë pa e ditur ata se çfarë po dëgjojnë. Reagimi i tyre!Allahu thotë në Kur'an: “Sikur këtë Kuran t’ia shpallnim ndonjë mali, ti do ta shihje atë (mal) të përulur dhe të copëtuar nga frika e Allahut. Shembuj të tillë Ne ua japim njerëzve, që ata të meditojnë.” [Hashr 21].

Gepostet von Xhamitë e Tiranës am Mittwoch, 1. November 2017

(Visited 376 times, 1 visits today)
Top