Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ejakulimi i parakohshem

Ejakulimi i parakohshem

Ejakulimi i parakohshem është një ankesë e zakonshme.

Kjo vetem shume rrallë shkaktohet nga një problem fizik.
Ejakulimi i parakohshem në fillimin e një marrëdhënie më shpesh shkaktohet nga ankthi dhe stimulimi i shumtë. Faj munde te kene edhe faktorë të tjerë psikologjik ku mund të jenë të përfshira:
• Si pasoje e efektit qe ka masturbimi i tepruar.
• Hipersensitiviteti e gjëndërs se prostatës.
• Takimi i parë seksual “Jo-i mirë” .
• Glans (maja e penisit) tepër i ndjeshëm.
• Ngushtësia vaginale.
• Hipersensitiviteti.
• Alkoolizmi.
•Ankthi.

(Visited 177 times, 1 visits today)