Sábado, 4/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Efekti mahnitshme që rezulton nga Dëgjimi i Kur’anit

Efekti mahnitshme që rezulton nga Dëgjimi i Kur’anit

Efekti mahnitshme që rezulton nga Dëgjimi i Kur’anit

Dëgjimit të vazhdueshme për recitimin e Kur’anit të Shenjtë ju jep rezultatet e mëposhtme frytshme reale:

– Rrit imunitetin e trupit

– Rrit ndjenjën e kreativitetit

– Përmirëson aftësinë e përqendrimit

– Shërimin e sëmundjeve kronike dhe të pashërueshme

– Të ndryshojë sjelljen dhe për t’iu mundësoj njerëzve që të komunikojnë më mirë dhe që të fitojnë besim

– Të krijoj paqe të brendshme dhe të shëroj tensionet nervore

– Shëron nervozizmim, irritim dhe reshje

– Përmirëson aftësinë e marrjes së vendimeve të drejta

– Rritë ndjenjën e vetëkontrollit dhe vetëpërmbajtjes

– Për të përmirësuar dhe për të forcuar personalitetin

– Të shëruar sëmundjet e zakonshme të tilla si alergji, dhimbje koke, gripit, etj.

– Të përmirësojë aftësinë e të folurit

– Të mbroj nga sëmundje të tilla si kanceri dhe kështu me radhë

– Largon disa zakone të këqija të tilla si të ngrënit e tepërt dhe pirjen e duhanit.

“O ju njerëz, ka ardhur tek ju një këshillë nga Zoti juaj, shërim për atë që është në zemrat, është udhëzues e mëshirë për besimtarët Thuaj:. Vetëm mirësisë së All-llahut dhe të mëshirës së Tij le t’i gëzohen . Kjo është më e mirë se ajo që ata grumbullojnë (Junuz: 10: 57,58). ”