Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

EFEKTI I TË MENDUARIT

EFEKTI I TË MENDUARIT

– Mendimi pozitiv është qëndrim mendor dhe emocional që fokusohet në anën e ndritshme të jetës dhe pret rezultate pozitive.
– Një person i cili parashikon si subjekt lumturinë, shëndetin dhe suksesin, beson se mund të kapërcejë pengesat dhe vështirësitë.
– Mendimi pozitiv nuk është një koncept që të gjithë e besojnë dhe pasojnë. Disa, e konsiderojnë atë si të pakuptimtë, dhe tallen me njerëzit që e ndjekin atë.
– Megjithatë, numëri i atyre, të cilët pranojnë të menduarit pozitiv si fakt dhe besojnë në efektivitetin e tij, është në rritje e sipër.
– Duket se kjo temë fiton popullaritet, siç dëshmohet nga shumë libra, ligjërata dhe kurse për të.
– Për të aplikuar këtë model te të menduari në jetë, duhet më shumë se sa vetëm-thjesht të jemi të vetëdijshëm për ekzistencën e tij.
– Nevojitet sipërmarrje e madhe spirituale, si dhe miratim mbi qëndrimin e të menduarit pozitiv në gjithçka që ndërmerret.
-Të menduarit është proces subjektiv i cili ndikon në aktivitetin e trurit, ashtu si oksigjeni dhe ushqimi në metabolizëm të organizmit!
Përgatiti: Rrahman FERIZI

(Visited 122 times, 1 visits today)