Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Efektet pozitive të kripës së Himalajes

Efektet pozitive të kripës së Himalajes

Efektet pozitive të kripës së Himalajes :
• Rregullon nivelin e sheqerit në gjak
• Rrit përçueshmërinë tek qelizat nervore për përpunimin e informacionit dhe komunikimin.
• Pastron sinuset e bllokuara (që mund të jenë një nga shkaktarët e dhimbjes së kokës).
• Nxjerr acidet nga qelizat e trupit, sidomos qelizat e trurit.
• Rrit nivelin e seretoninës dhe melatoninës
• Vepron si një element i fortë kundër depresionit

(Visited 279 times, 1 visits today)
Top