Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Efektet e magjisë në jetën e përditshme

Efektet e magjisë në jetën e përditshme

Efektet tjera

• Burgosja: personi do të dalë mezi nga shtëpia e tij ose vendi ose aspak.

• Humbja e parave, ose nëse ai fiton para, ai nuk do të fitojë më derisa të shpenzojë të gjitha paratë.

• Acarim.

• Personalitet i pabalancuar: personi vazhdimisht do të përjetojë ndryshime në vendimet, idetë, vlerësimet apo disponimin.

• Ka dyshime patologjike, frikë dhe ankth.

• Probleme dhe fatkeqësi të pafundme të jetës.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Top