Terça-feira, 3/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

edukata

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

Zëri i qetë është më i fortë se sa të bërtiturit!

Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.

Modestia e mposht mendjemadhësinë .

Respekti ia tejkalon dashurisë.

Sinqeriteti e shpartallon gënjeshtrën.

Pendimi e djeg shejtanin!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 226 times, 1 visits today)
Top