Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Edhe gjuha ka gjurme te veqanta

Edhe gjuha ka gjurme te veqanta

goje era

Edhe gjuha ka gjurme te veqanta

Ashtu si dhe shenjat e gishtave edhe gjurma e gjuhes eshte e ndryshme te secili njeri. Per shkak te veçantise se formes dhe rrudhave fiziologjike te çdo gjuhe, kjo eshte e dobishme gjate vertetimit te identitetit.

(Visited 153 times, 1 visits today)