Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ECHINACEA

ECHINACEA

echinacea

Përdoret për sëmundje infektive dhe funksion të dobët imunitar.

Ekstraktet e Echinaceas, gjithashtu janë përdorur për të trajtuar gripin, ftohjet, sindromin e lodhjes kronike dhe AIDS.

Forcon sistemin imunitar, duke rritur aktivitetin e qelizave të bardha të gjakut, duke ngritur nivelin e interferonit, dhe stimuluar qelizat e gjakut.

Echinacea gjithashtu rrit natyrshëm prodhimin e substancave për të luftuar kancerin.

Eshte tonik i cili përmirëson aftësinë e mëlçisë për të reduktuar efektet e toksinave mjedisore.

Përveç përdorimit të saj si një nxitës imunitar, echinacea rekomandohet tek individët me lezione të lëkurës të përsëritura.

Kujdes! Echinacea nuk duhet të përdoret për më shumë se 10 ditë. Nuk rekomandohet përdorimi i fëmijëve nën 1 vjeç, gjate shtatzanise dhe ne periudhen e laktcionit.

(Visited 841 times, 1 visits today)