Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E ZGJODHI BURRIN E SAJ, PARA SE AI TA ZGJEDH ATË!!

E ZGJODHI BURRIN E SAJ, PARA SE AI TA ZGJEDH ATË!!

E ZGJODHI BURRIN E SAJ, PARA SE AI TA ZGJEDH ATË!!

E dëshiroi fisnik.. e shpeshtoi lëmoshën!

E dëshiroi të dashur.. e shpeshtoi ndihmën ndaj të tjerëve!

E dëshiroi të moralshëm.. e përmisoi moralin e saj!

E dëshiroi të sinqertë.. e uli shikimin e saj!

E dëshiroi respektues.. i respektoi prindërit e saj!

Ashtu si e donë partnerin e jetës tënde, bëhu edhe ti ashtu!

Shpërblimi vjen sipas veprave që i vepron!

Allahu i sheh robërit e Tij, të ndershmit i furnizon me të ndershmet!

Përmisoje veten dhe do ta gjesh atë që ti e shpreson dhe e donë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 160 times, 1 visits today)
Top