Terça-feira, 14/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E ze gjumi kur fillon te lexoje liber fetar

E ze gjumi kur fillon te lexoje liber fetar

E ze gjumi kur fillon te lexoje liber fetar: nese eshte tip i zgjuar, ka mesysh.
nje rast: nje vajze njesoj si ky djali; vajza dyshonte tek gjyshja, e cila i bente magji kesaj ngaqe ishte e zgjuar, qe te barazohej me kusherirat e tjera.
per rastin ne fjale: sa me shume dua dhe Kuran, sidomos Felek dhe Nas;

Raste nga specialisti i rukjes (metafizikes) H.Ibshi

(Visited 231 times, 1 visits today)
Top