Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E vërtetë mjekësore! Agjërimi rrit imunitetin

E vërtetë mjekësore! Agjërimi rrit imunitetin

E vërtetë mjekësore:
-Agjërimi rrit imunitetin

Ekspertet faktojnë se agjërimi e vë në funksion sistemin
imunitar tek agjëruesi me një shkallë të lartë. Rrjedhimisht,
trupi akumulon fuqi për rezistencë ndaj të gjitha sëmundjeve,
dhe kështu, pa polemizuar fare, agjërimi mund të quhet
mbreti i ilaçeve.

E vërtetë mjekësore:
-Agjërimi shëron problemet e zemrës

Me qindra punime shkencore dëshmojnë se agjërimi ndihmon në
sistemimin e punës së zemrës dhe shërimin e sëmundjeve të saj
dhe problemeve, me të cilat ballafaqohet ajo. Ka prej punimeve në
fjalë që sjellin prova se agjërimi ruan nga Arterioskleroza dhe
Infarkti.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Top