Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E VERTETA E TITANIKUT!

E VERTETA E TITANIKUT!

E VERTETA E TITANIKUT!

Njeriu që ndërtoi anijen Titanik kur u pyet: Sa e sigurtë do të jetë ajo? Me një ton ironik ai tha: ”As Zoti s’mund ta zhysë atë.”
Ne të gjithë e dimë se çfarë ndodhi me Titanikun!

Presidenti i Brazilit, gjatë fushatës, ai tha: Se, nëse ai merr 500,000 vota nga partia e tij: ”Madje as Zoti, s’do mund t’a heqë atë nga presidenca.”
Sigurisht ai mori votat, por ai u sëmurë dhe vdiq një ditë para se të bëhet president!

Allahu në Kur’an thotë: ”Mos ec nëpër tokë me mendjemadhësi, se t’i, në të vërtetë, nuk mund ta çash tokën e as të arrish lartësinë e maleve.”

(El-Isra, 37)

(Visited 393 times, 1 visits today)
Top