Sexta-feira, 1/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TË TJETRIN

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TË TJETRIN

12471485_1671369563132975_504269268590439560_o

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TË TJETRIN

E respektojmë veten dhe e respektojmë të tjetrin!

Kur urdhërojmë.. urdhërojmë me butësi.

Kur këshillojmë.. këshillojmë me dashuri.

Kur kërkojmë.. kërkojmë me durim.

Kur marrim.. marrim pa lakmi.

Kur flasim.. flasim me thellësi.

Kur kërkojmë falje.. kërkojmë falje ke sinqeritet.

Kur zemërohemi.. zemërohemi me heshtje.

Kur qortojmë .. qortojmë me zemërgjerësi

Kur falim.. falim pa mos e përmendur atë.

Kur japim.. japim pa llogari

Nëse vjen koha e ikjes.. ikim duke lënë pas nesh çdo gjurmë të mirë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 125 times, 1 visits today)