Domingo, 15/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e prishë vjellja agjërimin?

A e prishë vjellja agjërimin?

Pyetje:
A e prishë vjellja agjërimin?

Përgjigje:
Shumëçka që i ndodhë agjëruesit që nuk e bën me vetëdije , prej tyre: plagët ,gjakderdhja nga hundët ,vjellje apo shkuarja e ujit dhe benzinë këto gjitha nëse arin në fyt pa zgjedhje e presonit,asnjëra nga këto nuk e prish agjërimin ,me fjalën e Pejgamberit alejhi selam ku thotë
“Kushdo që vjellë pa dashur nuk ka zëvendësim për ata, ndërsa kush e tërheqë ai duhet të agjëron”.
(Shejh Ibn Bazi – Mexhmu’ el- fetava vel makalat)

(Visited 17 times, 1 visits today)
Top