Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E kujtoni videon “Milioneri me kancer”?E kujtoni videon “Milioneri me kancer”?

E kujtoni videon “Milioneri me kancer”?

Një djalosh milioner i dhënë pas dynjasë, sprovohet me kancer. Mjekët i thonë se nuk do të jetojë më shumë se disa muaj. Sot ka vdekur, jo disa muaj pas shfaqjes së sëmundjes, por disa vjet!

Pasi kuptoi sëmundjen e rëndë, ndryshoi stilin e jetës, filloi me projekte bamirësia dhe nuk ndaloi deri sot, kur vdiq.

Ai thotë se sëmundja ishte dhuratë nga Zoti, që të ndryshonte jetën dhe të bëhej shkak që të merrte diçka nga pasuria e tij në botën tjetër (duke e dhuruar në këtë botë).

O Allah, në këtë ditë Ramazani, mëshiroje robin tënd dhe shëroji të gjithë ata që janë sprovuar me sëmundje të këtilla! Amin!

Liridon H. Tërstena


(Visited 22 times, 1 visits today)
Top