Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e keni ditur?

A e keni ditur?

toka

Muhammedi, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të, ka thënë:
“Allahu e krijoi dheun ditën e shtunë,
– ditën e dielë nga dheu krijoi kodrat,
– ditën e hënë, krijoi pemët,
– ditën e martë, e krijoi të urryerën,
– ditën e mërkurë, krijoi dritën,
– ditën e enjte, i krijoi gjallesat,
– ndërsa Ademin e krijoi në orën e fundit të ditës së xhuma, mes ikindisë dhe akshamit.”
/ Transmeton Muslimi 4/2149 /

(Visited 79 times, 1 visits today)
Top