Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

E kapi dorën e saj…

E kapi dorën e saj…

 

E kapi dorën e saj…

E përfundoi n?m?zin dhe u drejtu? k?h ?jo.
P?staj e mori dorën e s?j, filloj t’i zgjerojë gisht?t e s?j duke pëshpëritur.

E pyeti gru?j?: “Çf?rë pëshpërit , i d?shuri im?”

Ai u përgjigj: Unë përfundov? n?m?zin dhe desh? që tesbihun t? bëj në du?rt tu?, që të më b?shk?ngjitësh në shpërblim, me shprese që të futemi në Xhennet së b?shku! ?