Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E kam ndarë namazin ndërmjet Meje dhe robit Tim në dy gjysma, dhe ai (robi) do ta fitojë atë për të cilën është lutur

E kam ndarë namazin ndërmjet Meje dhe robit Tim në dy gjysma, dhe ai (robi) do ta fitojë atë për të cilën është lutur

“E kam ndarë namazin ndërmjet Meje dhe robit Tim në dy gjysma, dhe ai (robi) do ta fitojë atë për të cilën është lutur.”

Kur robi thotë:
“El hamdu lil-lahi rabbil alemin”; All-llahu U thotë:
“Robi Im më lavdëroi.”
Kur robi thotë:
“Er-rahmanir-rahim”; All-llahu U thotë:
“Robi Im më lartësoi.”
Kur robi thotë:
“Maliki jeumid-din”; All-llahu thotë:
“Robi Im më nderoi.”
Kur robi thotë:
“Ijjake na’budu we ijjake nesta’in”; Ai thotë:
“Kjo është ndërmjet Meje dhe robit Tim dhe robit i takon ajo të cilën e kërkon.”
Kur robi thotë:
“Ihdinas-siratal mustekim, siratal ledhine en amte alejhim, gajril magdubi alejhim we led-dalin”; Ai thotë:
“Kjo është për robin Tim, dhe ai do ta ketë atë që e ka kërkuar.”

(Visited 101 times, 1 visits today)
Top