Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E DUA TË JETË MBRETI IM, E UNË PRINCESHA E TIJ!!

E DUA TË JETË MBRETI IM, E UNË PRINCESHA E TIJ!!

E DUA TË JETË MBRETI IM, E UNË PRINCESHA E TIJ!!

Kur e pyetën se si e paramendon burrin tënd, filloi të kujtohet, të buzëqeshë, dhe tha:

E dua të jetë imami im në namaz..

Dhe të më mbron nga të ligat!

Të jetë i dashur dhe i butë me mua në çdo kohë..

Dhe të jetë me mua, në rehati dhe vështirësi!

E dua të jetë me moral të mirë.. dhe e dua të jetë i parfymosur me përmendjen e Allahut!

E dua të jetë mbreti im, e unë të jem princesha e tij, në mbretërinë e ndërtuar mbi të kënaqurit e Allahut!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 68 times, 1 visits today)
Top