Segunda-feira, 14/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E DREJTA E ÇDO NJERIUT ËSHTË TË ËNDËRRON DHE SHPRESON!

E DREJTA E ÇDO NJERIUT ËSHTË TË ËNDËRRON DHE SHPRESON!

11058816_1580420588894540_2753200018274901895_o
E DREJTA E ÇDO NJERIUT ËSHTË TË ËNDËRRON DHE SHPRESON!

E drejta e pemës është të kërkon për veten ujë.

E drejta e luleve është ta përhap erën e parfumit të saj në ajër.

E drejta e fluturave dhe zogjve është të fluturojnë në qiell.

E drejta e çdo të sëmuri është të merr atë që i nevojitet për shërim.

E drejta e çdo njeriut është të ëndërron dhe të shpreson, pa dallim se a është pasanik apo fukara.

E drejta e çdo njeriut është të rrëfen çdo gjë që gjendet në zemrën e tij nga dashuria dhe përmallimi dhe mallëngjimi.

Mirëpo, nuk është e drejtë e tyre që ta kundërshtojnë atë që e caktoi Allahu për ta nga sprovat dhe belat.

Atyre u mbetet të stolisen me durim, dhe urtësi, dhe moral të mirë, dhe të kapen për bindjen dhe kënaqësinë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top