Quarta-feira’, 27/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A e dini se…

A e dini se…

A e dini se…

Hixhama në kokë ndihmon në menjanimin e sulmeve epileptike, stresit, gjendjes migrenoze, përmirsimin e kujteses, pêr më shumë fuqizon trurin i cili konsumon pjesën më të madhe të energjisë së përgjithshme që është prodhuar në trupin e njeriut. Për të qenë më të saktë, truri konsumon 20% të energjisë, përkundër faktit se ai përfaqëson vetëm 2% të peshës së përgjithshme të trupit!

Ndérsa pér të qartësuar dhe mos të mbetet vend për panikë se hixhama mundë të shkakton anemi atëher duhet ta kemi parasysh se 10-20% e gjakut që largohet me hixhame pérmban elemente të gjakut, ndërsa sipas analizave biokimike 80%-90% e mbetjeve të tjera pérbëhen nga mbetjet toksike té cilat jané futur në organizem përmes ushqimit,ajrit, ilaqeve, duhanpirjes, situatave stresuese gjendjeve depresive etj…

Përktheu dhe Përshtati Inf.Qendresa Paqarizi( çertifikuar për Hixhame)

 

(Visited 211 times, 1 visits today)
Top