Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

E çka nuk kemi?E çka nuk kemi?

“E çka nuk kemi? Një çati mbi kokat tona, një pjatë me ushqim, ndonjë rrobe që të vishemi, një palë këpucë për t’i mbrojtur këmbët, ujë për të pirë, pjesët e trupit & shëndetin, një shkollë për të shkuar, transporti kur na nevojitet… lista nuk mbaron. Në fakt ne kemi edhe më shumë se të gjitha këto, por mjerisht shumë nga ne shikojmë në gjërat e pakta që nuk i kemi dhe brengosemi & dëshpërohemi. A është kjo e drejtë? Ne duhet të ballafaqohemi me sfidat dhe sprovat e jetës, kurse shumë njerëz nuk janë të përgaditur që t’i bëjnë ballë një sprove, veçse pa e bërë atë si çështjen më të madhe. Shumë ankesa, faktikisht, janë të lidhura në lukse dhe jo në gjërat e nevojshme.”

Mufti Menk

(Visited 15 times, 1 visits today)
Top