Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dy të martuar nuk mund të kenë mardhënie qe dy vite…!

Dy të martuar nuk mund të kenë mardhënie qe dy vite…!

Pyetje:
Kam një pyetje për ju:dy të rinj që janë të martuar, tani 2 vite, janë
të lidhur, nuk mund të kenë mardhënie prej ditës së parë.
Kërkoj nga ju të më tregoni një dua?

Përgjigje:
Allahu ua lehtësoftë këtë problem dhe ua shndërroftë durimin e dyanshëm në favore dhe shpërblime. Problemin, të cilin ju e keni përmendur, është një sprovë që elhamduliLah ka shërim. Ata dy të rinj, duhet të lajmërohen te ndonjë hoxhë i mirëfilltë që bën lexim të Kur’anit dhe njihet për devotshmëri dhe ai do t’i udhëzojë për hapat e mëtutjeshëm çfarë ata duhet ndërmarrë për të dalë prej kësaj sprove. Mos e neglizhoni këtë porosi!

Muhamed Dërmaku

(Visited 67 times, 1 visits today)
Top